Nye tv-pakker for 2020

Opdateret 30.10.2019

 
Yousee har fremsendt nye programpakker for det kommende år, hvilket ikke er gået stille for sig. En af de store ændringer er, at alle kanaler der udbydes af Discovery Network ikke længere indgår i nogle af de 3 faste TV-pakker. Med nuværende situation, tilbydes kanalerne heller ikke i bland-selv pakkerne. Det har givet en del omtale i pressen, men også de 2 parter i denne sag ytre deres side af sagen på deres hjemmesider. Da der er tale om en kontrakt mellem YouSee og Discovery, så har vi i Skt. Klemens Antenneforeningen ikke indsigt i sagens kerne, men kan blot forholde os til det faktuelle. Derfor vil vi i bestyrelsen informere om, hvad der er fakta og hvilke muligheder man har som medlem. 
 
Fakta på nuværende tidspunkt
De 11 kanaler der udbydes af Discovery Network udgår pr. 1/1-2020, og Yousee tilføjer/ændre i de 3 faste pakker (grund, mellem og fuldpakken). Disse ændringer kan ses på www.yousee.dk/tv2020
Som det ser ud nu, så betyder det ikke en ændring af prisen for det enkelte medlem. Ved generalforsamlingen i 2017 blev det ved afstemning blandt foreningens medlemmer, tegnet en ny 5-årig kontakt med YouSee. Derved er vi stadig i kontrakt med YouSee, og underlagt deres valg af kanaler i deres program-sammensætning. 
 
De fleste udgifter for de forskellige tv-udbydere ligger i forbindelse ved visning af sportsbegivenheder, såsom Premier League fodbold, Superligaen osv. Hvis du vil se hvem der ejer de forskellige rettigheder og hvilken pakke der passer dig bedst i forhold til sport, så kan du på denne hjemmeside se de nærmere detaljer: https://digitalt.tv/sportsrettigheder/ 
 
Muligheder 
Hvis du intet foretager dig så beholder du din nuværende programpakke, med de dertil evt. ændringer som har betydning for netop din programpakke. 
 
Det er muligt at ændre sin programpakke, hvis man ønsker dette. Dette kan ske hvert kvartal, og skal varsles til foreningens formand eller kasser mindst 1 måned før et nyt kvartal. Pakkeskift pr. 1.1.2020 skal bestilles senest 1.12.2019. Efter programpakken skiftes fremsender kasseren en ny opgørelse. Det koster kr. 450 at skifte sin pakke i foreningen, beløbet dækker udgiften til YouSee og til administration i foreningen.
 
Hvis man ønsker at se Discoverys programmer, så kan man streame deres kanaler via deres tjeneste Dplay. Prisen afhænger af hvilken pakke der købes, hvor den største pakke koster kr. 179,- pr. md. Se mere info om indhold og priser på www.dplay.dk 
 
Hvad nu hvis 
Der er historisk set ændring i pakkerne hvert år, men grundet den store mediedækning så fylder årets ændring en hel del. Det er som sagt et forhold mellem YouSee og Discovery der skaber en del omtaler i pressen. Sker der nyt i forhold til programpakkerne, hvor YouSee og Discovery når til enighed så informere vi i foreningen ud på foreningens hjemmeside og facebookside. 
 
Mange hilsner 
Bestyrelsen 


 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Følg os

Fejlmelding

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00